Boligorganisationen SAMVIRKE i Lyngby tog den 29. august 2016 til Bornholm med 19 pensionister fra boligorganisationens afdelinger.

Traditionen tro sendte SAMVIRKE et hold pensionister på en fem dages tur i slutningen af august. Normalt gik turen til Haraldskær ved Vejle, men fra 2015 valgte boligorganisationen at sende pensionisterne til Svaneke på Bornholm.

Deltagerne blev fundet ved gammeldags lodtrækning ude i de enkelte afdelinger af bestyrelserne.
På turen var det muligt både for enlige og par at vinde et ophold.

 

Socialt hygge og gode snakke
Langt fra alle deltagerne kendte hinanden på forhånd, da deltagerne kom fra forskellige afdelinger, dog lykkedes det flere at etablere venskaber de har taget med hjem.

Under opholdet lejede en deltager en bil, og sammen med andre deltager tog han på tur rundt på Bornholm – bl.a. til Dueodde hvor de kom ud på en gåtur.

”Når jeg kommer hjem, skal jeg til lægen og have ordineret en tur én gang om året, turen her gør mig friskere”, siger Otto Tefke fra Lundtofteparken.

I år havde SAMVIRKE to repræsentanter fra organisationsbestyrelsen med på turen for at hjælpe med at turen blev afviklet, men der blev også set på hvordan turen kan forbedres så deltagerne fremover kan tage på turen alene.

Ann Wæhrens og Christoph Bastrup vil gerne takke for en god tur, hvor tilfredsheden i det store hele var i top.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.