Hotel Siemsens Gaard

Hotel Siemsens Gaard er et godt sted at opholde sig, når du holder ferie på Bornholm. Svaneke har meget at byde på og afstandene på Bornholm er små, så det er let at tage ud på udflugter og ture til hele øen.

Hotel Siemsens Gaard er indrettet i en gammel købmandsgård fra 1600-tallet.

Hotellet har 51 værelser i forskellige kategorier.

Hotellet har også en enkelt ferielejlighed, hvor der kan være op til 6 gæster. Fra den 15. maj udlejes ferielejligheden kun på ugebasis fra lørdag til lørdag.

Hotellet har sin egen parkeringsplads på nordsiden ved Storegade. Det er gratis at benytte hotellets parkeringsplads. Skulle alle pladser være optaget, kan man parkere gratis på offentlige parkeringspladser på hotellets sydside. Der er flere parkeringspladser ved havnen.

Der er gratis trådløst netværk på hotellet. Hastigheden er 5 MB op og ½ MB ned.

Under dit ophold kan I benytte hotellets spabad/sauna, billardbord, dart samt et mindre motionsrum. Der er også mulighed for at leje cykler, I skal henvende jer i receptionen.

Hottellet har også en lounge med siddemøbler og fladskærms tv, som kan benyttes i restaurantens åbningstid.

Alle indendørs arealer er røgfri.

Hotel Siemsens Gaard tilbyder også hyggelige miniferieophold
De har løbende gode tilbud på miniferie ophold. Det kan du se mere om på deres hjemmeside www.siemsens.dk

På terrassen har hotellet deres udendørsservering. Herfra er der udsigt til Svaneke Havn og Østersøen, samt Kronprinsessehaven.

Kronprinsessehaven blev anlagt i 2006. Udover stauder og krydderurter består haven af en af Danmarks største samlinger af engelske roser. Når roserne blomstrer som mest, er det et fantastisk syn og en dejlig duftoplevelse.

Haven er åben for alle, der ønsker at lade sig inspirere.

Ligesom Svaneke by oser Hotel Siemsens Gaard af historie. I den gamle velbevarede købmandsgård er det ikke svært at henfalde til nostalgiske drømmerier om en fjern fortid. Kunne væggene på hotellet tale, ville vi få beretninger at høre om et hektisk liv i sejlskibenes tid, hvor Siemsens Gaard var en handelsvirksomhed af anseelig størrelse efter datidens målestok. Fra ca. 1650 til begyndelsen af 1900 tallet havde købmandsgården sin storhedstid – indtil jernbanen og andre moderne transportformer satte en stopper for denne spændende epoke.  Gården har nu sit navn efter en huslærer Johan P. Siemsens, der i 1827 giftede sig med enken efter den virksomme købmand Jeppe Holst.

Allerede helt tilbage i 1687 havde gården en prominent debut som gæstgiveri, da den daværende konge Christian V. med et følge, der bl.a. talte admiral Niels Juel og Norges statholder Gyldenløve skulle besigtige den helt nye fæstning Christiansø.

I 1930érne byggedes gården om til hotel og har siden gradvist undergået en nænsom restaurering og fremstår i dag som et moderne og tidssvarende ferie- og konferencehotel.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.