DAB og SAMVIRKE tager forholdsregler for at begrænse corona-smitte. Læs om vores tiltag her på siden, som opdateres løbende.

Sociale aktiviteter og møder aflyses

Alle boligsociale aktiviteter aflyses foreløbig de kommende 14 dage. DAB anbefaler, at klubber og andre aktiviteter også bliver aflyst i den kommende tid. Vi fraråder desuden at afholde afdelingsmøder.

Røde Kors etablerer hjælpenetværk

Der er et stigende behov for hjælp til dem, som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med corona-virus. Derfor har Røde Kors etableret et hjælpenetværk. Vil du være frivillig hjælper, eller har du brug for hjælp, så kan du kontakte Røde Kors. Netværket matcher mennesker, som har brug for praktisk hjælp med nogle, som gerne vil hjælpe. Praktisk hjælp kan for eksempel være, at man i forbindelse med karantæne eller selvvalgt isolation ikke har mulighed for at handle, hente medicin eller lignende Indsatsen bliver koordineret igennem et Røde Kors’ Callcenter. Læs mere på www.rodekors.dk eller ring på 3529 9660, hvis du vil hjælpe eller har brug for hjælp.

Aktive fællesskaber sætter kurser på pause

På grund af situationen omkring corona-virus er det blevet besluttet at rykke Aktive fællesskabers planlagte kurser dette forår. Vi følger situationen og melder ud, når vi ved, hvornår kurserne kan blive afholdt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i Aktive fællesskaber. Hvis du gerne vil hjælpe som frivillig eller har brug for hjælp i forbindelse med corona-udbruddet, så kan du melde dig til Røde Kors’ hjælpenetværk. Læs mere her

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.