Roen sænker sig over Svaneke, deltagerne er gået til ro og en god dag med dejlige oplevelser og skønne mennesker er ved at være ovre

Klokken var 9:30, stedet var Lundtofteparken – vejret det var pragtfuldt og det samme var humøret. Deltagerne strømmede langsomt til, faktisk manglede vi kun bussen.

Turen gik fra Lundtofte klokken 09:46 og kursen var sat mod Ystad Havn, også her åndede alt fred og ro – velvidende at inden længe ville omkring 800-1.000 skoleelever invaderer færgeterminalen, så vi skyndte os videre i systemet op og sidde og vente på adgang til færgen.

Selve turen fra Lyngby bød ikke på nogle særlige ændringer eller oplevelser, foruden kedelig mad ombord på færgen og alt for dyr kaffe.

Da vi ankom til hotellet stod de ansatte klar med åbne arme til at tage imod os, og værelserne blev hurtigt fordelt – straks skulle man ind og se hvor man skulle bo de næste dage – kort efter mødtes flere på terrassen til kaffe og måske en øl.

Aftensmaden blev indtaget udenfor og som altid var maden veltilberedt og med god smag – allerede nu var der stor tilfredshed fra deltagerne.

Følg med og læs mere om hvad tirsdagen bringer.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.