Roen sænker sig over Svaneke, deltagerne er gået til ro og en god dag med startvanskeligheder endte ret hyggeligt – der er noget at snakke om.

Klokken var 9:30, stedet var Lundtofteparken – vejret det snakker vi ikke om for det var ikke nævneværdigt. Deltagerne strømmede langsomt til, faktisk manglede vi kun bussen. Alt åndede fred og ro, og ingen vidste hvad dagen ville bringe.

Turen gik fra Lundtofte klokken 10:00 og kursen var sat mod Ystad Havn, også her åndede alt fred og ro – velvidende at inden længe ville omkring 400 skoleelever invaderer færgeterminalen, så vi skyndte os videre i systemet op og sidde og vente på adgang til færgen.

Klokken 12:25 blev der givet tilladelse til at gå ombord, og alle strømmede ombord for at finde gode pladser at sidde på, men så skete der heller ikke mere – færgen blev liggende i havn – og i højtalerne sagde en stemme at færgen ville blive forsinket i afgang, og hvad vi ikke vidste var, at vejret havde en finger med i spillet. Omkring klokken 13:00 (en halv time forsinket) blev kursen sat mod Rønne, og nu blev det for alvor sjovt, for bølger på cirka tre meter stod os i vente – og en gyngetur blev vejen frem for katamaranen.

Velankommet til Rønne og senere Svaneke, blev der fordelt værelser og alle gik lige hvert til sit, men der gik ikke længe for end uroen igen bredte sig. Flere deltagere havde opdaget, at TV’et ikke virkede, og der var ikke lys på værelserne og på toilettet – noget var galt!
Ganske rigtigt, er kabel i søen var blevet beskadiget og der var ingen strømforsyning til hele Bornholm og først 19:46 meddelte TV2 Bornholm at hele øen igen havde strøm.

Trods at hele Bornholm manglede strøm i omkring fire timer, lykkedes det vores hotel at serverer en varm forret og en kage med is til dessert – det på trods at der i køkkenet KUN var gaskomfur samt fyrfadslys til at holde køkkenet fungerende – det må man sige er godt klaret og der er stor tilfredshed for vores side.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.