Igen i år sendte boligorganisationen pensionister på ophold i Svaneke. 

 

Det er efterhånden ved at være en tradition at SAMVIRKE sender pensionister fra deres boligafdelinger til Bornholm. Igen i år sendte boligafdelingerne 20 pensionister til Bornholm, her boede de på Hotel Siemsens Gaard i Svaneke. Pensionisterne havde tilmeldt sig i deres boligafdelinger, hvorefter deltagerne blev fundet på afdelingsmøderne rundt omkring.
I 2016 valgte organisationsbestyrelsen i SAMVIRKE, at sende to repræsentanter med pensionisterne – dels for at finde den “gode måde” og dels for at skabe kontakter på Bornholm, igen i år sender SAMVIRKE repræsentanterne afsted, da man denne gang har ændret til på proceduren for turen.
I år samledes alle deltagerne i Lundtofteparken, og sammen kørte de i bus til Ystad, Sverige. Sidste år, var meget besværlig – først skulle deltagerne finde ind til Hovedbanegården, for så at finde den rigtige bus til Ystad – det var både besværligt og ikke særlig pensionistvenligt.
Repræsentanterne spurgte sidste års deltager om forskellige forhold omkring turen, og svarende er blevet brugt i forbindelse med planlægningen af turen – blandt andet var der bred enighed fra deltagerne, om at man ønskede et informationsmøde inden turen, hvor man kunne møde de øvrige deltagere – det er i år blevet planlagt. 
Dette års helt store oplevelse var besøg af Hendes Majestæt Dronningen, som besøgte Hotels Siemsens Gaard om torsdagen.
Under det fem dages lange ophold var der arrangeret bustur rundt på Bornholm, hvor der undervejs blev gjort ophold ved Nordbornholms røgeri – hvor deltagerne friviligt vælge om de ville spise (for egen regning).

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.